Plavei bouwt in de Bloemenbuurt op 2 plekken 16 levensloopbestendige woningen. Aan de Dahliastraat komen er 10. Aan de Goudsbloemstraat en Strobloemstraat 6. De woningen zijn allemaal zeer energiezuinig. 11 woningen gaan we verhuren en worden in verschillende fasen geadverteerd via Entree.nu. Interesse? Kijkt u eens in de  verhuurbrochure . De eerste woningen staan vanaf 28 juni op Entree!

16 Splinternieuwe energiezuinige woningen
Er komen in totaal 73 nieuwe woningen in de Bloemenbuurt. Dit gebeurt stap voor stap. We beginnen met de bouw van 16 levensloopbestendige woningen. Hun oplevering staat eind oktober/begin november al gepland. 11 daarvan gaan we verhuren via Entree.nu.

Wie komt in aanmerking
1. De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van meettijd. Bij de meettijd geldt dat de kandidaat met de langste meettijd bovenaan eindigt.
2. Er zijn ook woningen waarbij kandidaten met een indicatie voorrang krijgen.
3. Inwoners uit de gemeente Montferland krijgen eenmalig voorrang op de helft van de aangeboden woningen.
4. Terugkeerders van stadsvernieuwingsurgentie (bewoners die moesten verhuizen vanwege sloop van hun woning in de Bloemenbuurt en terug willen naar de nieuwbouw) hebben voorrang bij de toewijzing.
5. Daarnaast hebben woningzoekenden die afhankelijk zijn van een rolstoel voorrang bij de toewijzing van de drie grote levensloopbestendige woningen in de Goudsbloemstraat.

We adverteren 11 woningen waarop u zou kunnen reageren.
De woning en de huurprijs moeten passen bij uw woon- en financiële situatie.

We adverteren de 11 woningen in twee stappen:

  • vanaf maandag 28 juni tot en met donderdag 1 juli 3 woningen via meettijd met voorrang voor inwoners van Montferland.
  • maandag 5 juli tot en met donderdag 8 juli 8 woningen via meettijd zonder speciale voorrang voor inwoners van Montferland.

We verhuren via www.entree.nu.
Deze woningen adverteren we via www.entree.nu. Om te reageren moet u ingeschreven staan bij Entree. Nog geen inschrijving? Schrijft u zich dan gemakkelijk en gratis in via de website van Entree. Heeft u interesse in een de woningen? Vergeet dan niet op tijd te reageren. U kunt maximaal 2 lopende reacties op woningen hebben.
Als u bij de eerste advertenties niet als eerste kandidaat eindigt, kunt u de week daarop nogmaals een reactie plaatsen bij de andere advertenties.

Vragen? Stel ze gerust
Thijs Levert is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 en op vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur bereikbaar via verhuur@plavei.nl. Of neem telefonisch contact met hem op via 0316 – 29 66 00.

Verhuurbrochure