De Bloemenbuurt komt in actie tegen energieverspilling! Op zaterdag 14 november gaan woningeigenaren samen klussen om onze woningen comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Hierbij kun je aan van alles denken: het aanbrengen van tochtstrips, het indraaien van led lampen, het installeren van een waterbesparende douchekop. Maar ook: een eerste stap in het isoleren van je dak of aanbrengen van radiatorfolie. Wat bewoners op 14 november gaat doen, is afhankelijk van wat de mogelijkheden en plannen op dat moment zijn. De klusdag is een initiatief van Misha de Jong en Henk Tomas, beide woonachtig in de Bloemenbuurt en actieve leden van de Wijk van de Toekomst klankbordgroep.

Bewoners van de Bloemenbuurt laten zien dat ze meedoen door de poster die op de achterkant van Isolatiekrant staat zichtbaar voor hun raam te hangen. De isolatiekrant niet ontvangen? Hier kun je de digitale versie bekijken. Onder de mensen die de poster zichtvaar voor hun raam hangen wordt een klusbon van 100 euro verloot. Op de campagnewebsite www.iedereendoetwat.nl zijn tips te vinden over wat jij kunt doen om in je huis aan de slag te gaan!