Plavei bouwt in de Bloemenbuurt aan de Goudsbloemstraat 12 eengezinswoningen en een beneden – en een bovenwoning. De woningen zijn allemaal zeer energiezuinig. De woningen gaan we verhuren en worden in 2 fasen geadverteerd via Entree.nu. Interesse? Kijkt u eens in de verhuurbrochure . De eerste 6 woningen adverteren we vanaf 23 augustus, de rest vanaf 30 augustus. Eén van de woningen verhuren we aan een terugkeerder. Deze wordt niet geadverteerd.

14 Splinternieuwe energiezuinige woningen
Er komen in totaal 73 nieuwe woningen in de Bloemenbuurt. Dit gebeurt stap voor stap. De bouw van deze 14 woningen start in september 2021. De woningen worden naar verwachting eind 2021 opgeleverd.

Wie komt in aanmerking
De woningen die we adverteren vanaf 23 augustus:

1. De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van meettijd of loting.
2. Inwoners uit de gemeente Montferland krijgen eenmalig voorrang op de aangeboden woningen.
3. Terugkeerders van stadsvernieuwingsurgentie (bewoners die moesten verhuizen vanwege sloop van hun woning in de Bloemenbuurt en terug willen naar de nieuwbouw) hebben voorrang bij de toewijzing.

De woningen die we adverteren vanaf 30 augustus:

1. De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van meettijd.
2. De woningen worden zonder voorrang aangeboden.

We adverteren 13 woningen in twee stappen:

  • vanaf maandag 23 augustus tot en met donderdag 26 augustus: 6 eengezinswoningen
  • maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september: 5 eengezinswoningen en de beneden- en bovenwoning

We verhuren via www.entree.nu.
Deze woningen adverteren we via www.entree.nu. Om te reageren moet u ingeschreven staan bij Entree. Nog geen inschrijving? Schrijft u zich dan gemakkelijk en gratis in via de website van Entree. Heeft u interesse in een de woningen? Vergeet dan niet op tijd te reageren. U kunt maximaal 2 lopende reacties op woningen hebben.
Als u bij de eerste advertenties niet als eerste kandidaat eindigt, kunt u de week daarop nogmaals een reactie plaatsen bij de andere advertenties.

Vragen? Stel ze gerust
Thijs Levert is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 en op vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur bereikbaar via verhuur@plavei.nl. Of neem telefonisch contact met hem op via 0316 – 29 66 00.

verhuurbrochure