Medio 2023 zijn de laatste nieuwbouw woningen in de Bloemenbuurt klaar. Het gaat om 25 appartementen in de Petuniastraat in Didam. De appartementen verhuren we in 3 fasen via entree.nu. Kijkt u eens in de verhuurbrochure. De eerste woningen adverteren we op 17 april, en aantal op 24 april en de rest op 8 mei.

Wie komt in aanmerking
1. Bewoners die moesten verhuizen vanwege sloop van hun woning in de Bloemenbuurt en terug willen keren naar de nieuwbouw. Zij hebben voorrang bij de toewijzing.
2. Bewoners vanuit andere projecten van Plavei.
3. Inwoners uit de gemeente Montferland krijgen eenmalig voorrang op de aangeboden woningen. Deze woningen adverteren wij 17 en 24 april.
4. Overige woningzoekenden. De toewijzing gebeurt op basis van meettijd of loting.

We verhuren via www.entree.nu.
Deze woningen aan de Petuniastraat in Didam adverteren we via www.entree.nu. Om te reageren moet u ingeschreven staan bij Entree. Nog geen inschrijving? Schrijft u zich dan gemakkelijk en gratis in via de website van Entree. Heeft u interesse in een de woningen? Vergeet dan niet op tijd te reageren. U kunt maximaal 2 lopende reacties op woningen hebben.
Als u bij de eerste advertenties niet als eerste kandidaat eindigt, kunt u de week daarop nogmaals een reactie plaatsen bij de andere advertenties.

Nieuwsgierig? Neem hier een kijkje!

BB Verhuurbrochure Petuniastraat

BB Petuniastraat bijlage

2117 Verhuurtekeningen (appartementen) 09