Plavei bouwt in de Bloemenbuurt aan de Irisstraat 3 levensloopbestendige woningen en aan de Zonnebloemstraat in een nieuw aan te leggen park nog eens 6 levensloopbestendige woningen. De woningen zijn allemaal zeer energiezuinig. De woningen gaan we verhuren en worden in 2 fasen geadverteerd via Entree.nu. Interesse? Kijkt u eens in de verhuurbrochure. De eerste woningen adverteren we vanaf 8 november, de rest vanaf 15 november.

9 Splinternieuwe energiezuinige woningen
Er komen in totaal 73 nieuwe woningen in de Bloemenbuurt. Dit gebeurt stap voor stap. De bouw van deze 9 woningen start in december 2021. De woningen leveren we naar verwachting in het voorjaar van 2022 op.

Wie komt in aanmerking?
De woningen die we adverteren vanaf 8 november:

  1. De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van meettijd.
  2. Inwoners uit de gemeente Montferland krijgen eenmalig voorrang op de aangeboden woningen.
  3. Terugkeerders van stadsvernieuwingsurgentie (bewoners die moesten verhuizen vanwege sloop van hun woning in de Bloemenbuurt en terug willen naar de nieuwbouw) hebben voorrang bij de toewijzing.

De woningen die we adverteren vanaf 15 november:

  1. De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van meettijd.
  2. De woningen worden zonder speciale voorrang voor inwoners uit Montferland aangeboden.

We verhuren via www.entree.nu.
Deze woningen adverteren we via www.entree.nu. Om te reageren moet u ingeschreven staan bij Entree. Nog geen inschrijving? Schrijft u zich dan gemakkelijk en gratis in via de website van Entree. Heeft u interesse in een de woningen? Vergeet dan niet op tijd te reageren. U kunt maximaal 2 lopende reacties op woningen hebben.
Als u bij de eerste advertenties niet als eerste kandidaat eindigt, kunt u de week daarop nogmaals een reactie plaatsen bij de andere advertenties.

Vragen? Stel ze gerust
Thijs Levert is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 en op vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur bereikbaar via verhuur@plavei.nl. Of neem telefonisch contact met hem op via 0316 – 29 66 00.