Op zaterdag 1 april treft u ons in de wijk. Wees niet verrast als we tussen 11.00 en 15.00 uur bij aanbellen. De vernieuwing van de Bloemenbuurt is bijna af. Nog een paar maanden en u woont in een mooiere en groenere wijk. Binnenkort start de aanleg van het park. We leveren de laatste nieuwe woningen en appartementen op. De laatste straten zijn aan de beurt en krijgen een frisse look. Het wordt lente!

De voortuin als visitekaartje
De wijk is pas écht af als ook de voortuinen er mooi bij liggen. Een voortuin is toch een beetje het visitekaartje van uw thuis. Wij zien dat diverse bewoners al druk zijn geweest en de voortuin er mooi uitziet. Als uw voortuin nog niet is aangelegd, dan bent u vast van plan om de tuin ook mooi te maken: pak de kans dit voorjaar!

Een groene voortuin voor iedereen
Bent u op zoek naar ideeën voor een groene voortuin? Komt u op 1 april mee naar onze bus. U ziet eenvoudige en makkelijk te onderhouden voortuinontwerpen. Maar misschien ontbreekt het u niet aan ideeën en zou u niets liever willen dan een groene voortuin. Er kunnen redenen zijn waarom u wacht met de aanleg. Samen vinden we vast een oplossing zodat u snel kunt genieten van een mooie voortuin.

Save the date! Op zaterdag 22 april zijn we vanaf 11.00 uur weer in de wijk.
We zijn er met Coöperatie Duurzaam Didam, de gemeente en vele anderen. Tipje van de sluier? Coöperatie Duurzaam Didam en wethouder Wolsing openen een plantenasiel bij de kinderboerderij. Dit is een plek waar u overgebleven tuinplanten kunt brengen en gratis halen. Ook steken we de handen uit de mouwen in díe voortuinen waar de bewoner een beetje hulp kan gebruiken. Vele handen maken licht werk.  Meer informatie over 22 april volgt!